Delivering the message of people with intellectual disabilities to the public since 1963

mkf2

(Macedonian) Преземен текст од www.vlada.mk Воведовме целосно нов модел за проценка на попреченост – Децата и семејствата добиваат поддршка за достоинствено детство во кое ќе се развиваат и напредуваат

Sorry, this entry is only available in Macedonian.