Партнерства на РЦПЛИП - ПОРАКА во европски проекти

Информации и видео за проектот „Кон европски вредности: лицата со попреченост како еднакви граѓани“

Информациите за проектот „Кон европски вредности: лицата со попреченост како еднакви граѓани“, имплементиран во периодот 2016/2016 година преку програмата „Европа за граѓаните“ можете да ги најдете во овој документ: info_template

Видеото за проектот „Кон европски вредности: лицата со попреченост како еднакви граѓани“, имплементиран во периодот 2016/2016 година преку програмата „Европа за граѓаните“ можете да го погледнете на овој линк

Scroll to Top
Skip to content